Uw vragen, onze antwoorden

Verhelderende informatie voor een zorgeloze ervaring met PGBzorg

PGBzorg is een organisatie die gespecialiseerde huishoudelijke hulp biedt aan personen met een persoonsgebonden budget (PGB). Onze focus ligt op het leveren van gepersonaliseerde, resultaatgerichte zorg afgestemd op uw unieke behoeften.

U kunt ons bereiken via telefoon, e-mail of WhatsApp. We zijn toegewijd aan het leveren van responsieve klantenservice om aan uw behoeften te voldoen.

We voeren een persoonlijke beoordeling uit door bij u langs te komen en uw situatie en behoeften in kaart te brengen. Op deze manier kunnen we zorg op maat leveren die het beste bij uw omstandigheden past.

Na het in kaart brengen van uw behoeften, zullen we de ideale hulp voor u selecteren uit ons team van ervaren professionals. We matchen op basis van uw behoeften en de vaardigheden van de hulp.

Uw tevredenheid is onze prioriteit. Als u om welke reden dan ook niet tevreden bent, neem dan onmiddellijk contact met ons op zodat we de situatie kunnen beoordelen en een passende oplossing kunnen vinden.

Ons doel is om zo snel mogelijk met de huishoudelijke hulp te beginnen. Zodra we de perfecte match hebben gevonden, kunnen we direct starten met de dienstverlening.

Bij PGBzorg staat de PGB-houder centraal. Onze aanpak is persoonlijk, simpel, en resultaatgericht. We focussen op uw unieke behoeften en zorgen voor een ideale match tussen u en de huishoudelijke hulp. Onze aanpak garandeert dat u de beste zorg ontvangt, afgestemd op uw levensstijl en voorkeuren. Onze communicatielijnen zijn altijd open en we zijn gemakkelijk bereikbaar via verschillende kanalen, waardoor we u snelle en effectieve ondersteuning kunnen bieden wanneer u deze nodig heeft.

Vindt u uw antwoord niet?

Staat uw vraag niet in onze lijst? Aarzel niet en neem direct contact met ons op. Ons team staat klaar om al uw vragen te beantwoorden

Scroll naar boven