Onze diensten

Afgestemd op uw behoeften, voor een compleet huishoudelijke hulp pakket

Schoonmaak

Het gaat hierbij om alles van algemene schoonmaak tot specifieke taken zoals het lappen van ramen. Onze zorgvuldig gekozen huishoudelijke hulpen zorgen ervoor dat uw huis altijd schoon en netjes is.

Wassen en Strijken

Het bijhouden van was en strijk kan behoorlijk wat tijd in beslag nemen. Onze hulpen kunnen deze taken overnemen, waardoor u tijd vrijmaakt voor zaken die voor u belangrijker zijn.

Gezelschap

Heeft u behoefte aan wat gezelschap, of wellicht iemand die kan helpen met het organiseren van uw dag? Onze hulpen zijn er niet alleen om huishoudelijke taken uit te voeren, maar kunnen ook op sociaal vlak een helpende hand bieden.

Ramen

Schone ramen kunnen een wereld van verschil maken in uw woning. Onze gespecialiseerde dienst zorgt ervoor dat uw ramen altijd stralen.

Ontdek uw mogelijkheden

Al onze diensten kunnen afzonderlijk of in combinatie worden aangevraagd, afhankelijk van uw specifieke wensen. Heeft u vragen over onze diensten, of wilt u een plan op maat? Neem gerust contact met ons op. We gaan graag met u in gesprek om de optimale oplossing voor uw situatie te vinden.

Scroll naar boven